POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L., o societate română, cu sediul social Șoseaua Sălaj 242, București  – ROMANIA.

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE (“GDPR”). Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale clienților, furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web https://www.terasegold.ro, precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formular de contact sau a altor variante off-line (flyere sau taloane de concurs etc). Această politică de confidențialitate descrie:

– categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;

– scopurile pentru care colectăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;

– motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;

– durata procesării acestor date;

– drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;

– cui îi putem dezvălui datele cu caracter personal.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI ȘI MOTIVE PENTRU PROCESARE

În contextul interacțiunii dumneavoastră cu S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L., dumneavoastră ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Vă informăm că folosim datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

1. Client sau potențial client al S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L.:

1.1. Scopurile prelucrării sunt:

1.1.1. Livrarea produselor solicitate

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate de la noi. De exemplu, în livrarea de produse către dumneavoastră, ne bazăm pe datele dumneavoastră cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodată, în vederea procesării plăţilor efectuate în cazul achiziţiei de produse online, prin intemediul web site-ului nostru vom procesa datele cardului dumneavoastră bancar.

Temeiul prelucrării datelor în acest caz este pentru îndeplinirea contractului (inclusiv efectuarea livrărilor, procesarea plăţilor).

1.1.2. Comunicarea

Este posibil să ne solicitaţi asistenţă sau să ne transmiteţi comentarii, sugestii sau întrebări legate de site-ul nostru, de produsele şi/sau serviciile noastre precum şi de procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica în legătură cu solicitările dumneavoastră. Scopul prelucrării în acest caz este îndeplinirea acordului ca motiv al procesării (dacă există), şi, după caz, analizarea cererilor dumneavoastră şi oferirea de răspunsuri la acestea.

1.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor şi produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

1.1.4 Trimiterea de newsletter-e

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-e de specialitate despre produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile şi/sau tombolele organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare.  Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-e în viitor apăsând “Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la adresa de email support@terasegold.ro.

1.1.5. Concursuri şi tombole

În situaţia în care vă înscrieţi la concursurile şi/sau tombolele organizate de noi, procesăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi cu ocazia înscrierii la acestea. În acest caz, temeiul prelucrării datelor este dat de acordul dumneavoastră de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt:

a) În situaţia în care achiziţionaţi produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent dacă aveţi sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucrăm sunt: numele, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră (sau adresele, în cazul în care indicaţi mai multe adrese de livrare, pentru livrări diferite), precum şi seria şi numărul de cardului de identitate sau C.N.P.-ul, în vederea facturării.

În cazul în care doriţi să plătiţi pentru produsele achiziţionate de la noi prin card de credit sau de debit, vi se va solicita să furnizaţi informaţii aflate pe aceste cărţi de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesării plăţii dumneavoastră, utilizând această modalitate.

Crearea unei comenzi online fără a avea un cont creat în prealabil, presupune crearea în mod automat a unui cont de utilizator în care vor fi salvate datele necesare prelucrării unei comezi, astfel ca în cazul unei noi comenzi, să nu fiţi nevoiţi să reintroduceţi aceleaşi date.

Toate raporturile născute dintre S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. şi fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau după transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor şi Condiţiilor site-ului şi a acestei Politici de Confidenţialitate.

b) Dacă aveţi deja un cont pe site-ul nostru – datele pe care le prelucrăm sunt: numele, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră (sau adresele, în cazul în care indicaţi mai multe adrese), seria şi numărul cardului de identitate şi C.N.P.-ul.

Crearea unui cont pe website nu este condiţionată de transmiterea unei comenzi. Totuşi, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor având în vedere că, odată introduse datele dumneavoastră, la momentul creării contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecărei comenzi în parte.

Totodată, în vederea accesării contului dumneavoastră va trebui să vă stabiliţi şi o parolă. Vă rugăm să vă asiguraţi că menţineţi secretul parolei precum şi a oricăror altor informaţii legate de contul dumneavoastră.

Datele dumnevoastră vor fi stocate în vederea înregistrării şi operării contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a vă oferi posibilitatea de a vă administra în mod eficient comenzile.

c) Dacă participaţi la concursuri sau tombole – datele pe care le prelucrăm sunt: numele, adresa de e-mail, telefonul şi adresa dumneavoastră (în acest ultim caz, doar dacă este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).

În cazul în care doriţi să vă înscrieţi la concursurile şi/sau tombolele organizate de noi, va trebui să completaţi un formular în baza căruia ne furnizaţi informaţiile prevăzute mai sus.

2. Reprezentant sau persoană de contact a unui client sau potențial client al S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L.

2.1. Scopurile prelucrării sunt:

2.1.1. Furnizarea de produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile şi/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

2.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica în legătură cu solicitările dumneavoastră și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor şi produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor şi produselor în baza unei obligaţii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligaţii legale.

2.1.4 Trimiterea de newsletter-e

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-e de specialitate despre serviciile şi produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile şi/sau tombolele organizate de noi dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare.  Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-e în viitor apăsând “Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la support@terasegold.ro.

2.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate către noi de obicei de către dumneavoastră , dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către client.

3. Angajat sau alt colaborator al unui client al S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. sau potențial client

3.1. Scopurile prelucrării sunt:

3.1.1. Furnizarea de servicii şi produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile şi/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz şi pe interesul legitim în furnizarea produselor şi/sau a serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu solicitările dumneavoastră și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor și produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor şi /sau produselor bazate pe obligații impuse de lege, dacă este cazul. În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt îndeplinirea unei obligații legale.

3.1.4 Trimiterea de newsletter-e

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-e de specialitate despre produsele noastre, precum și despre evenimentele, concursurile şi/sau tombolele organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare.  Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-e în viitor apăsând “Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți la support@terasegold.ro.

3.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate către S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L., de obicei de către dumneavoastră, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către client.

4. Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizor al S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L.

4.1. Scopurile prelucrării sunt:

4.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu dumneavoastră

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dumneavoastră Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesării.

4.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice aspecte relevante legate de relaţia noastră contractuală. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesării.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor bazate pe îndeplinirea unei obligaţii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt: numele, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

5. Reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri al S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L.

5.1. Scopurile prelucrării sunt:

5.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice aspecte relevante legate de relaţia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor şi al produselor noastre având ca temei îndeplinirea unei obligaţii legale. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

5.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate către S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L., de obicei de către dumneavoastră, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către partenerul de afaceri.

6. Aplicați pentru un job:

Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L.. Ne întemeiem în acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct.

7. Sunteți vizitator al sediului nostru:

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a asigura securitatea spațiilor, a bunurilor și a personalului nostru.

În acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil şi sunt însoţite de pictograme. Camerele au fost amplasate astfel încât să minimizeze impactul asupra intimităţii individuale şi efectuăm evaluări periodice pentru a ne asigura că utilizarea acestora rămâne justificată.

Imaginile înregistrate vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru ca un incident să poată fi descoperit şi ca incidentul să poată fi investigat. Având în vederea acest lucru, toate înregistrările sunt şterse după expirarea unui termen de o lună.

Cu excepţia autorităţilor competente, imaginile nu vor fi furnizate către terţe părţi.

În acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul nostru legitim și anume protecția acestor spații, bunuri și persoane.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră, imagini (obţinute conform celor menţionate mai sus) precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

8. Sunteți vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră când vizitați site-ul nostru web https://www.terasegold.ro, pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dumneavoastră transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-e la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră, adresa de e-mail și numărul de telefon.

De asemenea, folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru de internet, precum și îmbunătățirea acestuia.

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informații permit companiei să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Nici o informaţie de identificare personală nu este inclusă în acest tip de raportare.

Nu utilizăm cookies pentru a colecta date cu caracter personal şi nu folosim nici o tehnologie care corelează informaţia colectată de cookies cu datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului nostru. Folosim cookies doar pentru a asigura buna funcţionare şi o navigare cât mai uşoară în site.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-ului Internet și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

II. PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dumneavoastră, S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. vă solicită să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă oferim servicii și produse).

Dacă furnizați către S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de această dezvăluire modalitatea în care compania noastră intenționează să proceseze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

III. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, putem:

a) dacă este necesar, transfera datele dumneavoastră, prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L., care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. (de exemplu, pentru hosting, asistentă legală și financiară, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere), cu care S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dumneavoastră sunt colectate și prelucrate. 

b) dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L. ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim fraude sau să protejăm S.C. AUTO GOLD PACK CONCEPT S.R.L..

c) dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării serviciilor pe care le-ați solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESĂRII

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dumneavoastră, precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autoritățile publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

a) șterse sau distruse în siguranță; sau

b) transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter.

 V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

dreptul de accesare – vă permite să obțineți confirmarea că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;

dreptul de rectificare – vă permite rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;

dreptul de ștergere – vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate);

dreptul de restricționare – vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);

dreptul de a vă opune – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;

dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dumneavoastră menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator, o solicitare prin e-mail la adresa support@terasegold.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dumneavoastră cu cea mai mare atenție și să adresăm întrebările pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

VI. SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

VII. MODIFICĂRI

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 25 mai, 2018. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveți întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veți avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

VIII. INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră în conformitate cu această politică, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare la adresa support@terasegold.ro.

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres transmiterea în scris.

REGULAMENTUL (U.E.) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) poate fi lecturat aici.