LIVRARE COMENZI

Datorita numarului mare de comenzi exista posibilitatea sa fiti sunati intr-un termen mai mare de 2 zile.

Expedierea comenzii dumneavoastră se efectueaza în general în 2 zile lucratoare de la primirea plății și sunt expediate prin serviciul de curierat rapid oferit de catre companiile de livrare din Romania.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Daca se doreste livrare prin alt serviciu de curierat, se va achita suma totala a comenzii.

Pentru a evita eventuale intarzieri sau alte neplaceri, va rugam indicati cu exactitate toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. In cazul in care nu veti fi gasit la adresa indicata, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.